ONSDAGSMYS


♪♪

 

truth is that i never learn

Blev en sväng på stan med syster nu på eftermiddagen, kollade runt lite oså. Eftersom jag beslutade mig för att ta en vilodag från träningen så blev det fika på espresso house istället.. igen! Känns ju jättebra, haha. Fick iallafall en tröja, en sminkpensel och en skrivbok med mig hem. Tänkte ta och börja om på nytt och skriva dagbok igen. Känns passande med nytt skolår o allt. Enda missen var att den hade linjerade sidor, vilket mitt enda krav var att jag verkligen inte ville ha. Så det var en besvikelse. Men blir nog bra ändå. 

Har dock ingen aning om hur jag ska överleva kvällen då varken ph eller idol vissas ikväll, snyft snyft '
Jag kände mig inte så originell så det blev en till espresso house bild på fikat idag med.

Actic

Har inte så mycket och skriva idag. Har i stort sett varit en helt vanlig dag, men tänkte föra en kort update idag ändå! Efter skolan blev det träning med syrran och mammi. Svettades sönder alltså, sjukt jobbigt. Så efter blev det lite gott och äta o mysa ner sig i soffan framför idol. Senare så blir det såklart även ph, jag gillar! 
Två gladisar efter gymmet. 

FIRST DAY OF SCHOOL

Passade på att få naglarna målade av storasyster för första dagen och allt. 
 
Hejsan, första skoldagen efter lovet var ändå helt okej för min del iallafall. Var ju bara det att jag fick ett underskåp för tredje året i rad.. men men. Schemat för terminerna var också sisådär, för mycket engelska och matte. Annars helt okej! Haha. Efter skolan som slutade vid elva ungefär så blev det lunch på subway, senare så drog vi tjejer till Mathilda. Ikväll taggar jag ph och idol. 

Hejdå sommarlov

Då var det dags igen, efter drygt två månaders ledighet så är det tid att börja skolan igen! Känner mig verkligen inte redo att gå tillbaka dit till allt plugg igen. Speciellt med np på våren och allt. Trots bästa klassen med underbara figurer så är jag ändå skit nervös att träffa alla imorgon, har ju inte träffat de flesta på hela sommaren liksom? Men det kommer nog bli superduper, hoppas på det bästa. Nåt positivt är att vår hajk blir antagligen om två veckor ungefär så ser verkligen fram emot det iallafall! Nu med några timmar kvar av sommarlovet tvåtusenfjorton så säger jag hej då för mig.
 
Två bilder från igår då jag fikade på stan med Lejla och Elin, super mys.♡♡