I'M IN THE HOUSE / skulle publiceras igår

Kom precis hem från syrrans dansuppvisning på the house. Det var grymt! Lite lång, efter att ha suttit stilla i mer än i tre och en halvtimma! Jag lovar att jag kommer ha träningsvärk i rumpan.. haha! :')
Men föreställningen var jättebra och vissa dansade skit snyggt. 👍
Jag tog inte så många bilder, och de flesta var i början så ursäktar bildkvalitén!

Nu ska jag straxt lägga mig och tagga tills imorn, valborg! Det var lite kort från mig, kram.

GÅRDAGEN ✌

Igår var toppen, en av dom bästa dagarna på länge! Efter skolan drog vi tjejer (minus hannibal, saknar dig redan) till ginger och åt, jättegott! Sen så var vi på hemmakväll och efter så stannade vi i stadsparken och dampade runt i flera timmar typ. Har inte skrattat så mycket på länge! Sen drog elin och matti, linn och jag drog hem till mig innan dom var tvungna att dra hem. En riktig toppendag, tack tjejer! Har inget planerat idag, så får se vad som händer. kram

tjugofemteapriltvåtusentretton

Dagen har bara rullat på som vanligt, efter skolan kom jag hem och skulle börja städa när jag kom in och upptäckte att mamma hade städat och plockat i ordning på hela mitt rum! Så söt, världens bästa mamma, tacktack! Sen tog jag en pw med mammsen på 5,52 km. Skönt! Sen blev det att fixa sig en snabbis och dra ner på tjejkvällen. Fick med mig ett par byxor, kortisbyxor och nya joggingskor!
Nu blir det att ta det lugnt, kanske se på oth och sova! puss&kram.

#DANCE

Hallojsan! Sitter just nu på mammis jobb, ska strax dra ner till mejeriet och möta upp nina eftersom vi har dans idag! Skoldagen har varit grym, flumm all day long! Hihihih, känner mig ganska taggad nu till våran roadtrip genom Usa i vår äpplebil! Eller vad säger ni matti och begis? :')
Haha, ikväll ska jag plugga lite och fira världens bästa mammi, eftersom hon fyller år idag! ♡

puss!

https://cdn2.cdnme.se/3588263/7-3/pic_51769f9dddf2b366298db400.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3588263/7-3/pic_51769f9de087c31212521641.jpg" class="image">

bilderna till förra inlägget.. ↓

veckan

Tjenis! Har inte bloggat på länge nu men det är något fel på blogg.se appen. Så har inte bloggat alls typ.. sorry. Livet kom i mellan! Haha. 
Min vecka har bestått av teater, teater och teater.. I onsdags hade vi genrep och i torsdags var det premiär! Nästan fullt på alla skolföreställningarna. Igår hade vi sista föreställningen, känns lite sorgset nu när allt är över. Kommer sakna hela teatergänget nu när man har sett varandra sex dagar i rad! :') 
 
Idag har jag spenderat dagen först hos matti med henne och hannah. Där jag även sov, sen drog hannibal och vi fixade oss och mötte upp saknade finman vid donken. Tog en glass och drog sen till tennishallen och fick lite lektioner av lollo medan vi väntade på linn. Sen drog jag hem ganska skapligt, städat osv. Sen tog jag en kort promenad med mammsen, pratade osv. Riktigt skönt! Nu ska jag fixa lite på rummet och plugga. puss! 

alone

Hallå! Har inte haft bästa humöret för att blogga osv. Känner ganska deppig at the moment. Ska bättra mig. Idag, i stort sett hela veckan har jag bara slappat. Vart jätte social.. Blev inte att vara med tjejerna lika mycket som planerat. :/

Ikväll blir det iallafall lite mys med familjen, kanske får en på bättre tankar. Vi hörs.

finman is in the house!

TJAAAA! Elin här, sitter just nu och kör sims med Nela och har gjort hela dagen. Hahaha, skapligt liv. Skulle bara hälsa, så hejhej!

skinny love

Tjena! Glömde blogga igår, hade inte tid och ville umgås så mycket som möjligt med släkten!

Så ja, igår tillbringade jag dagen hos mormor med kusinerna och övriga släkten! Vi åt påskmat och skrattade en hel del! Åkte hem och var hemma runt halv 8, blev ner skjutsad till elin. Därefter cyklade vi till hannibal där vi var en stund, snackade. Innan vi sen drog på bio. This is 40. Filmen var helt okej, jätte rolig! Lite seg i mitten men annars var den as bra! Sov även hos hannibal, jätte mysig kväll.
Dagen därpå drog jag hem ganska tidigt. Har haft kind of a slapp dag. Gjort ingenting.. Imorn får jag se vad som händer. Det är ju trots allt lov!
puss!