#killme

Bara några timmar kvar av sommarlovet nu. Jag är inte det minsta taggad inför att börja skolan igen, orkar verkligen inte. Känns som det var igår vi fick sommarlov. Nu är jag iallafall ny duschad och känner mig lite fräschare, dock har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig i morgon.. Lilla hjärtattacken som uppstår, haha nej men det får bli som det blir.

jag säger bara fuck you skolan, bilden säger allt. nu ska jag sova och hoppas på att jag på nåt vis klarar mig igenom morgondagen!

-

summer days.

Kom hem från stan från ungefär en timma sen, blev lite mys med mammi och belle på espresso house. Vi gick inte i så många affärer men jag fick med mig en ny jacka från vero moda till hösten och en bok eftersom jag ska försöka börja skriva igen! Haha, får se hur långt det håller.. wish me luck! Resten av kvällen blir det nog att spela sims, hähä. Hög cool faktor. Imorn blir det troligtvis att träffa tjejerna och försöka starta upp vår blogg!

MONSTERS UNIVERSITY

Idag mötte jag upp linn och så cyklade vi och träffade tjejerna vid halv 4 ungefär för att gå på bio, vi såg på monsters university! Haha, den var skit rolig, lugnt 5/5. Efter bion så drog vi ner till donken och snacka om allt och inget, vi satt där i typ två timmar som vanligt! Efter donken blev det ett snabbt besök på hemmakväll innan vi drog hem till matti. Där vi satt och snacka lite deep, skratta och hade a good time! Jag har haft en toppendag med mycket av allt, har verkligen saknat er alla, kärlek till er.

ATM

8.50

Idag satte jag klockan på sju eftersom jag skulle följa med linn till tandläkarn och spänna tråden till hennes tandställning. Så just nu sitter jag i väntrummet, det är super läskigt.. Jag är ganska tandläkar rädd, även fast jag själv har haft tandställning själv och gått hit en gång i månaden, men det var ett tag sen.. Hoppas hon är klar snart och att det går bra!

wake me up

Nu ska jag ta och dejta sängen, idag blev det en pw med mammsen. Jätte skönt, konditionen är inte riktigt på topp men idag var jag verkligen peppad! Ska försöka komma igång nu med träningen samtidigt i takt med att skolan börjar igen!
Annars idag har jag haft en så kallad lazy day. Har suttit inne vid datan i stort sett hela dagen och nu när storasyster kom hem såg vi på film, mysigt! Skönt ibland att bara ta igen sig. godnatt (:

Friends are forever, guys are whatever

Dagen har tillbringats med mina underbara girls. Vi har sett på film, käkat pizza, spontan badat, spelat spel och skrattat en hel del! Har haft det super, känns så jäkla bra att va hemma igen, imorgon blir det troligtvis att träffa tjejerna igen. Får se vad vi hittar på, kram.

Gästbloggar!

tjenare! Hannah här! Bloggar lite åt Nela, just nu sitter jag, nela och Elin i min säng och snackar om allt ochingenting ;) hoppas ni har det bra! puss och kram skumbanan ;) ❤

påväg.

Sitter just nu i bilen, nu är vi äntligen påväg hem till viken! Finally, ska bli så himla skönt att äntligen komma hem. ♡

15:27

Vi tog ett stop hos kusinerna i Enköping, vi kom fram igår kväll och körde kubb, åt god mat och såg på film. Riktigt mysigt! Just nu ligger vi på stranden och solar, det är jätte varmt i vattnet och jag har redan doppat mig ett antal gånger!

Förhoppningsvis åker vi hem ikväll, vill verkligen hem nu och packa upp och träffa alla där hemma igen! Vi får se hur det blir. Just nu har vi det super på stranden iaf med kussarna!

SISTA DAGEN

Har inte orkat blogga nu när vi har varit här uppe i abisko, och har haft världens sämsta teckning. Dom här sex dagarna har varit helt okej, rätt så jobbiga. Vandrat i tre dagar och vart i norge, kirunna och lite annat de andra dagarna. Har ganska mycket hemlängtan nu, men det tar nog två, tre dagar innan vi kommer hem till viken eftersom vi bilar ner. Saknar er där hemma! Vill verkligen hem nu när sommarlovet snart är slut, får panik! Ser verkligen inte fram emot att börja skolan och allt skit igen.