MUMS


Jag och lillsis testade på att göra cake pops tidigare idag. Dom blev faktiskt jätte goda, jag är verkligen den sämsta på att baka men dom blev verkligen goda! Det är chocolate chip cookie dough fyllning, älskar verkligen kakdeg! Dock så fick jag världens matkoma efter att ha ätit ungefär två stycken.. Men om ni tänker göra sånna hör så rekommenderar jag dom starkt! 

BIO

Har spenderat den mesta tiden idag i soffan och sett på film, som de senaste dagarna. Skyller på att det är lov, låter som en riktigt bra andledning enligt mig, haha. Vid halv nio idag åkte hela familjen och såg på den andra delen av the hobbit. Har velat se den jättelänge nu.. och så bra den var! Älskar verkligen filmerna. Ser verkligen emot den sista delen! 


Kort om firandet igår

Hade det jättemysigt igår, startade upp det nya året på bästa sätt med familj och vänner. Vi spelade spel, åt trerätters och såg såklart på fyrverkerierna vid tolvslaget! De åkte hem vid halv fyra ungefär och jag somnade nästan på direkten när de åkt. Ett bra slut och en början på ett bra 2014!