Heaven is here

Gick upp tidigt idag, hade konfirmations möte. Vi pratade mycket om begravning, livet och vad som händer när det tar slut. Det här var nog det mest intressanta vi gjort hittills, om man säger så. Mycket tankar och känslor. 

Sen efter när jag kom hem vid halv fem ungefär så drog jag till gymmet med mamma och pappa. Skrev in mig och fick ett kort nu! Träningen gick super. Nu  ser jag på film med syster yster och myser. Ska försöka lägga mig ganska så skapligt ikväll, blir att gå upp tidigt för tändläkarn imorn, är inte det minsta taggad. 

LÄGRET

I helgen var jag på mitt första konfirmationsläger. Vi åkte med bussen kvart över fem ungefär och kom fram till Kisa (gården Grönebo lite utanför Kisa) efter ca en och en halv timma. När vi kom dit pratade vi om schemat för dagarna, såg på film och lekte lekar. Andra dagen hade vi små pass där vi pratade, gjorde uppgifter kring Bibeln och om människosyn. Det var inte det roligaste precis.. Men man överlevde iaf. Senare på dagen lekte vi ännu mera lekar och fick vara med på dop. Senare på kvällen fick vi gå någon spökrunda. 
Sista dagen så städade vi och plockade ihop våra väskor, lekte återigen några lekar för att samla alla och tog ett gruppkort. Sen började det spöregna och vi åkte intill Kisa och gick på gudstjänst. När den äntligen var slut, satte vi oss i bussen och åkte hem! Lägret var helt okej sammanfattat, trodde det skulle vara hemskt. Men alla pratade med alla och det var inte jätte farligt. Dock så var Linn och jag lugnt dom osocialaste som mest gick runt i huset och letade efter teckning hela tiden.




tog knappt några bilder och andledningen till att jag inte blogga när vi väl var där var tack vare teckningen! 

LINKÖPING

Idag åkte jag iväg tidigt till Linköping för lite shopping mys med mammi och syrrorna. Girlpower, haha. Vi gick runt och strosa i affärerna, fikade och hade det mysigt. Känner mig väldigt trött nu efter en hel dag. Med mig hem fick jag ett par tröjor, trosor, ett par byxor, skor och ett nagellack. Känner mig ganska nöjd och är inte helt pank heller. Thank u mammi. Som betalade det mesta.. Nu blir det att krypa ner och sova. 
Ska försöka skriva lite kort om lägret imorn om jag får tid. kram.

BUSSEN

Sitter just nu i bussen. Ska på konfirmationsläger över helgen i Kisa någonstans. Är just nu inte så jätte pepp, men det blir nog bra. Minus allt med gud då, men det går nog. Har snart åkit i någon timma. 


MOTIVERAD




Idag var det min första gång på actic. Träffade en instruktör som la upp ett träningsschema och följde med min runt och visade alla maskinerna. Samt hjälpte mig lägga upp ett mål med träningen. Plus att han var så otroligt snygg! Höll på att smälla av.. Dock så var det ganska så pinsamt, han tyckte nog jag var värdelös.. Men men, han var snygg iaf! Tror jag vill fortsätta nu endå, blev värsta pepp! 

Lördagsmys

Idag vaknade jag hos matti efter en grym kväll på mejeriet igår då det var en slags spökvandring vi gick på. Mammi hämtade mig vid klockan elva 11 nu på morgonen och så åkte vi till stan och har strosat runt i affärerna. Fick med mig två par tröjor och två bh-ar. Nu sitter vi och fikar på tant grön. Jätte mysigt. Sen blir det nog att vara hemma ikväll, får se om något annat dyker upp. 

pms.

Hej, har suttit och kämpat på världens jobbigaste och absolut tråkigaste so-uppgift i typ tre timmar. När man blivit så jäkla nöjd och skrivit klart alla reflektioner. Sparar TVÅ gånger för att vara extra säker på att det sparades! Sen kryssar man ner skiten och vad händer när man sen går och kollar dokumenten.. Den sparades inte! Just nu sitter jag och gråter ut mina hormoner och har världens pms utbrott.. Mammi sitter just nu och försöker fixa skiten. Säger bara kill me. Hatar just nu allt och alla. tackochhej.
↑ jag just nu ↑

GRYMMASTE FREDAGEN.


Idag har varit en riktig happy friday, allt har varit på topp. Kan inte bli bättre! Löv it. 

PLUGG


Imorgon har vi matteprov, känner mig verkligen inte peppad. Har ingen aning hur det här kommer gå.. Keep holding on, liksom. Ska nog plugga på nu resten av kvällen, önska mig lycka till!

tredjeoktober

Idag fyllde min kära unicorn fjortis! hipp hipp hurra! Idag om man inte räknar med begans birthday, så har det annars varit en ganska så normal torsdag, har inte gjort så mycket. Efter skolan har jag bara tagit det lugnt, rätt så skönt ibland. Nu håller jag på och städar, sen ska jag ta en varm dusch och kanske ta och göra lite matte. Får se vad som händer.
Begans snygga skåp, så snyggt att det bara måste få vara med på bloggen. Vi hade glömt ballonger så jag bidrog med mina handmålade istället! 

saknar dig


03 - 10 - 2010

20.36

Idag direkt efter skolan följde hannah och elin med mig till tandregleringen. Det gick super fort, skulle bara på slutkontroll för att kolla på min lossas tand och om trådarna satt bra. Vilket dom gjorde så det tog typ 3 min! Sen drog vi ut på äventyr och inledde vår såkallade cykelresan 4, HAHA. Vå åkte till willys köpte lite gott och cyklade runt tills vi hamnade i stadsparken. Sen var vi där ett tag och hoppade omkring på scenen och hade oss. 


8M:1


AUTUMN


Dagen har flytit på bra, på idrotten i skolan fick vi va ute och frysa. Inte okej, trodde jag skulle frysa ihjäl. Efter skolan var jag ute och sprang med mammi. Det gick helt okej, blev en runda på 3,4 km. Ungefär det jag orkar, haha. Nu ska jag ta en dusch och läsa lite innan jag lägger mig. 

-