HALLOWEEN 2012

Happy Halloween!
Har varit ute och gått med sis och köpt godis till alla barn som kör 'trick or treat' haha, eller ja 'bus eller godis' som vi säger på svenska. Känner mig lite för stor för det nu. Buhu. Lill syrran och hennes kompis skulle ju gå så fick sminka dom. Eller Belle sminkade hennes kompis och jag lillsyrran. Inte det bästa.. Men ganska snyggt iaf. Annars har jag varit lite sysslolös idag, ville att vi skulle ha tjejkväll eller nåt egentligen. Men den blir nog på fredag hoppas jag. Men man vill ju liksom ha på 'riktiga' halloween. Men men.. Senare ikväll blir det paranormal activity 3 och godis mys!

Blev as onöjd med mina naglar! Syrran målade grunden med det gröna och dom små frankenstein huvudena. Men fick måla streckena själv.. Så då blev allt förstört.

Långt inlägg alltså.. Hoppas någon orkar läsa.. Glad halloween på er!

Spökvandring

Blev inte så mycket bloggande idag. Kom nyss hem från mejeriet. Vi hade gått någon spökrunda. Vi åkte dit vid 7 ungefär och fick inte gå tills tjugo i 10 kanske. Vi fick sitta och köa jättelänge, eftersom det var massa grupper innan oss. När vi väl fick gå var det dö läskigt! Fick ju gå in först oxå.. Såg inte så mycket eftersom jag kollade ner i marken hela tiden.. Men det jag såg var jätte läskigt! Det var människor utklädda och sminkade som hoppade fram och skrämde en.. Scary!

Idag kom även två av mina tre beställda skal till min iphone som kommer om 9 dagar! Är skit glad, ska bli så skönt med ny mobil. Ska skydda den med mitt eget liv. Haha, får se hur det går.

23.24

Tjena, första dagen av sprotlovet idag, känns för jävla bra i övrigt! Startade dagen med en pw med mammsen och drog senare till mathilda och så hängde elin och jag med när hon klippte sig. Slutresultatet blev jättefint, även om matti inte tyckte om det. Sen kom även hannah och så chillade vibrunt på mejeriet tills matti och elin hade sin basket träning. Efter det drog vi efter några hinder till mig för en sleep over! Och just nu ser vi på 'rock of ages'

Hall Of Fame

Sunday

Idag blir det lite mys med mammsen. Har inga planer för dagen och tar den som den kommer. Känner bara för att ta det lugnt. Va ute och kratta löv, eller gå ut och gå. Får värsta höst feeling nu. Tycker det är så mysigt med alla löv osv. Plus att vi har höstlov. Höstlovsmys! Hihi.

Juste är det bara jag som håller på att nörda 'ice cream jump'
Spelet är beroende framkallande.. ;)

GOOD TIME

Kom hem nyss från Sofia och dom. Vi titta på tv, åt mat, snacka och spelade på hennes mobil. Helgrym kväll! Vi såg på premiären av tredje säsongen av 'så mycket bättre' oxå, såg ni oxå på det? Helt okej även det. Vi missade tyvärr invigningen av den nya arenan i stockholm, hade gärna sett den. Men vi bytte kanal när det var 10 min kvar av hela showen så det var inte någon ide.. Nu efter en lyckad kväll känner jag mig dö trött och vill bara sova! Godnatt.

bilden säger allt-

IPHONE

Japp, den 6 November får jag min iPhone 5! Så sitter en skapligt glad tjej bakom skärmen med andra ord !
I feel sooooo happy!

FRIDAY

FREDAG IDAG !
Dagen har varit rätt chill i allmänhet, om ni ville veta.. Slutade vid tre idag, sen hämtade pappsen upp mig så körde vi squash vid VO. Skulle egentligen dra till stallet sen och se på linns ridning, men känner mig lite för trött för det just nu. Spenderar nog resten av kvällen hemma, får se om jag hittar på nåt. Hör av mig senare. Puss.

senaste från min instagram

@corneliafjelstrenius

21.08

Skolan flöt på bra, lite segt. Men helt ok, efter så hängde jag med elin och vi såg på 'The Lucky One' jättebra film, plus att Zac efron är så snygg! Hihi, sen var vi ute och fotografera och så klart dampa runt lite. Följde även med på hennes träning sen. Eftersom både Matti och Began inte kunde komma så fick jag hänga med. Elin försökte få mig att spela, men nej.. Suger på basket. Men du körde as bra gumman!

Juste är AS GLAD, mammsen har snackat med dom på 3 så jag kan bryta abonnemanget. OCH DET FUNKA, men det kosta lite kan man säga.. Så hon har beställt en ny som kommer om 2 veckor, och jag har ingen absolut aning om vilken! Hatar överraskningar! Men är endå fett glad!

-

Grattis Olivia

Vanlig tisdag idag, stannade kvar efter musiken och körde pingis med några människor. Dö kul faktiskt. Visste inte att jag var en naturbegåvning.. host'. När linn slutat så drog vi till dansen som vanligt.

Tänkte oxå ta och hälsa grattis till lill kussen som fyller 9 år idag. Grattis Olivia! älskar dig tjejen.

DON'T YOU WORRY CHILD

Är jätte glad just nu! Mammsen sa att vi kanske kan lösa in min fula gamla tegelsten till mobil så jag kan få en iPhone 4s! Så hoppas verkligen man kan avsluta abbonemanget. Annars måste jag gå runt med den här sony ericsson'en i ett halv år till och då få en iPhone 5 istället. Men jag är lite av desperat just nu, bara jag blir av med den, hatar den! I WANT AN IPHONE!
Annars har det inte hänt något speciellt idag, gjorde klart något engelska prov. Gick väl helt ok. Nu blir det att spendera resten av kvällen med min kära svenska bok som jag måste läsa klart tills imorn.. fml.

egopic på lilla moi idag!

natthumor

YESTERDAY

Gårdagskvllällen var grym! Began kom först ofc och dom andra kom vid halv 9 typ. Vi snackade lite och såg på sex and the city 2. Den var en riktig besvikelse, den första var mycket bättre. Men med bra sällskap så gick det väl. Began och Ingrid åkte vid halv 11. Matti och Linnsan sov över. Vi flummade runt som vanligt. Det blev inte så mycket kort igår men tre pics blev det, enjoy! ;)

ROCK IT

Helg idag, för jävla najs asså! Va ute i trädgården med syrran förut och krattade löv i en timme, shit vad tråkigt. Önskar alla löv försvann! Syrran målade även mina naglar förut, rosa med glitter. Dö fint! Hihi, ikväll blir det filmys här hemma. Matti, Linn, Began och Ingrid kommer. Det är synd att Elin och Hannah är borta. HOPPAS NI HAR DET BRA I HUVUDSTADEN OCH PÅ DOPET. puss, bloggar kanske ikväll.

mina fräschiga naglar. ^^

7M:1

friends are forever, guys are whatever

Fredag idag, wiie! Drog till mejeriet med tjejerna och satt och snackade med Jakob. Sen kom Harald och Klara och lite folk. Elin och jag åkte vid 5, har nu städat rummet. Ska dra mig till Hannah sen eller till någon och se på x-factor, eller film.. MYSIGT!

gammal bild på mig och tjejerna från sommaren.

L.O.V.E

I NEED YOU

Slutde vid 14.40 idag, men var tvungna att vänta på matti och elin som hade spanskaprov. Men det gick ganska fort med Linns sällskap. Drog senare hem till matti och chillade, vi var ute och gick med zeppelin. Min stora nya kärlek, haha! Vi flummade omkring som vanligt.. Drog hem vid halv 7 ungefär. Nu blir det att städa mitt stökiga rum i resten av kvällen, kul.. Måste packa tills imorn oxå, då det är simhall på idrotten igen. Redigt kul, eller inte! ..

19.14

Slutade skolan tidigt idag, najs!
Motionsmålet gick sådär blev iallafall dö stolt över oss! Sen drog vi ner på stan eftersom det var marknad idag, och det fanns MARKNADSGODIS! Sån här mariannelund godis! Så gott, det har varit motivationen hela dagen asså! Efter det drog alla vi tjejer till matti och såg på sex and the city filmen. Hihi den var lika kul som vanligt, vi tjejer in the future. Haha. ;)

ATM

believe in yourself

Lång dag idag, efter skolan drog linn och jag en snabbis till donken eftersom hon hade behov av att ta en kaffe, så vi satt där och snackade innan vi drog till dansen. Skapligt jobbigt! Juste Maja, du ska få hämd! Hihi, nu blir det att plugga tills imorgon. Har engelska prov imorgon.. Får se hur det går. xoxo

SCHOOL

Tjenis, sitter just nu helt forever alone vid skåpen.. Fick tydligen inte vänta på Linn på hemkunskapen? Så fick dra till skåpen, kul..

MONDAY

Efter skolan drog matti och jag till draman, vi fick veta vilka roller vi fick. Helt okej faktiskt! När jag kom hem hälsa jag på lillsyrrans nya hamser, Dumle heter den! Hon är jätte gullig! Hihi, kanske kan slänga upp en bild sen. Iallafall var ute och powerwalka med mammsen förut, 5,2 km. Skönt att röra på sig. Har ingen aning hur jag ska klara motionsmålet på onsdag.. men det är väl inte hela världen liksom? Får se hur det går!

f*ck love

Utkast: Oct. 14, 2012

paradise green

helgen

Efter skolan i fredags drog hannah och jag till hannah och hämtade pengar och drog te donken där vi satt en stund och därefter till mig. Vi dampade runt och såg på x-factor, vi hade AS KUL! Hannah sov även över. Dagen efter drog hannah vid 16.30 för vi skulle ha gäster. Vi åt mat och såg på någon thriller, dö läskig. Idag har hag unte gjort. något speciellt bara slappat!

haha långt inlägg, hoppas någon pallar läsa. ;)