Dare to Dream

Tjena, idag var det värsta dagen på hela veckan. Nämligen torsdag. Hate it! Och så är began fortfarande sjuk, så slöjden var ju inte den samma utan alla dirty minded jokes. Tummen ner och blir så himla stressad av alla prov osv som alla är samma vecka.. Goooosh. I'm a survivor, I'm gonna make it.. Haha, memories men sant! Får ha den inställningen.

Egentligen har jag ingen alls blogglust och har nooo fantasi eller saker som händer i mitt sisådär normala liv men gör ett försök för finmans skull! Blev lite mycket skola där men thats life bitches! Tagga fredag imorn, puss&kram.

krya began, we all misses u.

LOCKED OUT OF HEAVEN

Idag är det onsdag, lika med att det var kort dag idag. Så himla najs! Har suttit och pluggat eller gjort ett försök iallafall. Sen har jag bara tagit det chill. Lite sysslolös sådär jaaao. Men det funkar. Min Frida tidning fick bli min räddning, plus blodapelsiner som är min nuvarande drog. Så gott!

T SOM I TISDAG

Gud så trött jag är just nu, kom hem från dansen för någon kvart sen. Har tagit lite och äta och chillar lite innan det blir att ta en dusch och börja plugga. Har två uppgifter som måste bli klara nästa vecka. Vet inte hur det här ska gå. Shit.. Life goes on. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen! Pusssss.

This Means War

Go'kväll! Vaknade vid tio idag ungefär, gjorde iordning mig och åkte ner t stan med mammsen och syrrorna. Fick med mig hem ett nytt sportlinne och idrottsbyxor eller vad man kallar det för? Nöjd iaf! Sen vid kl 5 kom sofia. Vi åt mat och har sett på film osv medans päronen var på revy. Mysigt, vi såg this means war. Grymt bra film,rekommenderas! Sofia sover här i natt och just nu är vi så trötta as hell så orkar tyvärr inte skriva mer för idag! Ska ta och sova nu. Godnatt, xoxo.

SUUUUUUURPISE

Vid ett kom jag till elin ungefär och började fixa och göra i ordning för mathildas överrasknings party vi planerat i ca två veckor nu! Hon blev verkligen jätte chockad, jag tror vi alla inklusive hon tyckte det blev lyckat med mycket skratt osv! Vi hade ju fixat världens snyggaste snopptårta och en godisgurka. Mums, hahaha! Lyckad dag på alla sätt älskar er girrrrls. puss&godnatt.

TJUGOFJÄRDEJANUARI

Sista dagen i skolan idag, torsdag. Har studiedag imorgon! Så skönt alltså, behövs verkligen. Tummen upp! Skolan var väl okej, som alla andra dagar. Långtråkiga sådär, men man klarar sig. Imorn får jag se vad jag hittar på.. Förmodligen så stannar jag nog hemma och pluggar, maybe baby? Vi får se.. ;)

Juste, idag är det en hel månad sen det var julafton! Känns som det var flera månader sen. Vad ska man säga, tiden går fort.

bild i repris på min host, snygga outfit om chrismas eve, host. saknar julen.

GRATTIS MATTI

Grattis till min kära vän och man mathilda som fyller 14 och där med fjortis! Tiden har gått för fort alltså, var typ igår vi sprang omkring på dagis och trodde att vi ägde hela brevik! Jag hoppas du får en grym dag. Lova mig bara att inte använda idomin nu, puss på dig! Happy Birthday to you.

sweet dreams

Har inte mycket att säga. Nu ska jag ta och dejta sängen. Godnatt.

MONDAY

Då var det måndag åter igen.. Dagen har väl varit helt okej. Slutade skolan vid tre ungefär tror jag, drog på drama. Sen hem och chilla typ. Juste klippte mig förut, kan bara beskrivas med ett ord.. Hemskt! Det är dö kort! Men det mesta av mina otroligt slitna toppar har försvunnit. Så något lite positivt kanske? Höhö. At the moment så lyssnar jag på musik nu innan jag ska lägga mig. Är på ganska bra humör just nu, även om vissa saker är för himla jobbiga ibland. Men ska försöka se framåt. Jag antar att jag bara är en normal tonåring som tänker för mycket. Pussk&kram.

THAT AWKWARD MOMENT

ATM

let her go

Sitter just nu och myser med lill sis i soffan. Ska snart sätta på någon film tror jag! Egentligen så tror jag vi tjejer skulle dra ner och se på bio, var ju liksom jätte längesen. Men fick värsta huvudvärken där ett tag så orkade ingenting. Som tur var har den lagt ner sig, men humöret är fortfarande på depp. Men ska försöka bli lite positiv, hakuna matata.

bara för att vi är så snygga..

fuck you, fuck everything, fuck off

Slutade skolan vid tre. Helt okej, humöret har gått upp och ner i stort sett hela dan. Antingen är man dö glad eller har pms ryck och deppar. Men thats life. Just nu sitter jag och ser på skavlan.. Så kul har jag. Känner mig jätte social.. HAHAHAH, no. Känner mig lite depp och trött right now. Orkar typ inget. Så trött på allt och alla. Everything is always my fault.

godnatt.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3588263/images/2013/pic_50f9b8839606ee331f6b7b05.jpg" class="image">

fuck you, fuck everything, fuck off

Slutade skolan vid tre. Helt okej, humöret har gått upp och ner i stort sett hela dan. Antingen är man dö glad eller har pms ryck och deppar. Men thats life. Just nu sitter jag och ser på skavlan.. Så kul har jag. Känner mig jätte social.. HAHAHAH, no. Känner mig lite depp och trött right now. Orkar typ inget. Så trött på allt och alla. Everything is always my fault.

godnatt.

GRYM LÅT

happy girl

I WANNA DANCE, AND LOVE AND DANCE AGAIN

Dagen har varit helt okej. Slutade skolan med hemkunskap. Måste bara säga att began och jag börjar få skills alltså. Rediga mästerkockar! Inte för att skryta men.. Haha! Sen efter någon timma när vi slutat mötte jag upp nina vid mejeriet och bytte om till dansen. Fy så jobbigt det var.. Många nya oxå, det är väl bara att bita ihop.. Shit the same. Nu ska jag göra i ordning mig och dejta min älskade säng. Godnatt, puss.

gammal bild på mig och ninis, men bara för att vi är för snygga.

fuck this

Sitter just nu och pluggar lite tyska glosor och engelska. Inte det roligaste men behöver lite plugg. Blir att ta en dusch om tio min eller nåt och rensa tankarna. Ärligt talat så är mitt liv faktiskt helt okej just nu. Ska ta vara på det. You only live once. pusss.

goodnight people

MISS THE OLD TIMES

Måste bara ta upp det här, blir bara så less på det sometimes. Saknar tillbaka till tiden sommaren 2012, klassresan, brevik. Förut var allt så lätt och man kunde köra sitt eget lilla race. Då var det en stor grej om man hade nya strumpor typ osv.. Nu är det killproblem och man blir sårad. Så kallade 'falska personer', vem ska man lita på? Högstadiet förändrar. Längtar tillbaka till brevik, visst lnk är bra oså. Men då var allt så enkelt. Det var vi fem och vi rule the world.. Gamla klassen, memories. Klassresan i 6:an var så himla awesome! Vill tillbaka till götet, till allt. Nu är det så mycket dramatik osv. Miss it. Nåt som inte har förändrats det är vi, och jag hoppas att vi alltid kommer ha varandra. Ni fem är bäst. Älskar er. Är så glad att vi lärt känna dig hannis. Jag hoppas att vi alla no matter what alltid kommer hitta tillbaka till varandra.

Det var på brevik det började, 7 år senare står vi fortfarande vid varandras sida. deep shit.. saknart.

HAPPY B-DAY ZAYN MALIK

igårkväll

Inget bloggande igår, men shit the same.. Efter skolan igår drog jag hem och chillade innan jag fick skjuts till Hannah för sleep over och tjejmys med matti, elin och began. Vi pratade en hel del, skönt att reda ut allt. Bara att prata av sig, veta hur alla mår liksom i själen. Det kändes ju poetiskt men lite så. Blev även en del tårar. Began drog vid 11 kanske? Har ingen aning.. Sen såg vi på the notebook. Men somnade typ efter tio min.. Hehe, mysig kväll iallafall. Älskar er.

söta peddobilder på began, ok ok?
puss&kram.

-

one tree hill

Då har man klarat av första skoldagen. Känns som en lättnad, kunde nog varit värre. Saknar lovet, buhu. Life goes on.. Hade hemkunskap idag, najs att slippa musiken! Bakade muffins, began och jag sög! HAHA, lugnt dom sämsta jag sett. Tror vi är lite 'lost in space'
Är inte det roligaste när man får två idioter i sin grupp heller, jaja.. Kom hem lite efter 4 iaf, just nu ser jag på lite oth som jag fått låna av elin. Älskar serien! Tack att du visade den för mig, my life is complete!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3588263/images/2013/pic_50ec675d9606ee2d78ae3936.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3588263/images/2013/pic_50ec675d9606ee2d78ae3936.jpg" class="image">

~~

Sista dagen på lovet, känns som det var igår som lovet började. Nu är ju julen, nyår och allt förbi. Ett helt år kvar, jag säger bara hejdå 2012. 2013 here I come. Tror det kommer bli awesome. En ny start. Taggar, bara tummen ner till skolan. Biter ihop och ska försöka gå och lägga mig skapligt iallafall.

Tillbringade sista dagen med elin, linn och hannah. Jag mötte upp elin vid två ungefär. Vi gick och sola vid tre-tre. Min första gång, lite skrämmande först. Trodde jag skulle fastna i den där solarie grejen.. Som tur var kom jag ut! Haha, annars var det faktiskt bekvämt, skönt eller vad man säger utan att det misstolkas. Sen mötte vi upp Hannah och Linn på donken. Sen har jag bara varit hemma, hjälpt mammis lite och njutit av sista dagen. Nu ska jag ta och lägga mig, puss&godnatt!

23.23

Dålig uppdatering idag, I know, I know. Har inte haft någon blogg lust idag. Inte orkat. Vaknade tidigt och gjorde iordning mig. Sen har jag slappat hela dan, shame on me.. Imorgon blir det att dra ner och sola med elin, får se vad jag mer hittar på. Ska försöka bli lite mer aktiv, ska försöka på allvar nu iallafall.. Försöka.. Puss&godnatt.

femtejanuari

Vaknade vid tio ungefär, åt frulle med mammsen. Gjorde iordning mig. Sen så beställde morsan en timmas squash tid. Så jag, syrran och mamma åkte ner vid ett och körde. Kändes skönt att röra lite på sig, ska försöka hålla igång nu. Får se hur det går.. Sen åt vi mat när jag kom hem och nu har man precis kollat lite på true blood. puss&kram.

trött

Kom nyss hem från Hannas place, nu säger jag godnatt bloggen innan jag däckar. puss, förlåt för den usla uppdateringen. Bloggar imorn.

rubrik

Kom hem från Linn för någon timma sen, haft det jätte mysigt like always! Träffa Hannah och Began som jag inte sett på as länge! Vi tjockade oss på godis.. eller mest jag.. Dansade till wii, garvade som idioter och haft lite djupa samtal. En liten stund iaf när alla anstränger sig för att bli normala.. Vi är ju så seriösa! Nu ska jag ta och lägga mig, hörs imorn. Natti natti.

tack för den jätte heta bilden på mig på din blogg Hannah, älskar dig så mycket att jag var tvungen att lägga ut den bilden på dig. puss! ;)

chill

Hallihallå. Får seriöst verkligen ta tag och fixa det här med headern snart. Ser ju helt mobbat ut, usch. Idag blir det att ha lite tjejmys hos Linnsan med resten av tjejgänget. Taggar. Tills dess blir det att chilla och städa klart mitt rum osv. Det var min intressanta dag.. höhö, puss.

NYÅRS NAGLARNA FRÅN IGÅR

GOTT NYTT ÅR

Då välkomnar vi 2013,va hos sofia och linn och firade. Kom hem vid tre kanske, kommer ärligt talat inte ihåg.. Var jätte trött och somna direkt så det blev inget bloggande igår. Hade jätte kul iallafall! Vi åt mat, pratade och smällde raketer. Jätte mysig kväll.