LAZY DAY

Nu har jag precis kommit hem från att ha varit och hjälpt till i kyrkan. Skönt, nu har man äntligen det avklarat. 
I övrigt vet jag inte riktigt vad som händer idag, har kanske lite plugg som måste göras.. 

Igår så mötte jag upp Elin och vi tog o köpte oss varsin glass i hamnen. Därefter så åkte vi vidare till begis och hade det super, mycket skratt och en hel del nostalgi! Vi avslutade kvällen i stadsparken innan vi drog oss hem. 
Hemma så åt vi italiensk afton, mummms, sån himla matkoma efter! 
Sen så skulle det bli tiramisu till efterrätt (italiensk o allt) men det sparas tills ikväll. Så lillsyrran och jag doppade lite frukt istället, inte helt fel det med! 
🍇🍐🍫🍍

IGÅR

Igår var en riktig happy friday, vi skippade till och med sista mattelektionen och körde brännboll med hela klassen. Inte helt fel! Efter vi slutat kom jag hem och körde en snabb fredagstädning, cyklade sedan och mötte upp Elin. Handlade lite fort och drog till Lejla. När väl Hannah kom så åt vi tacos och pratade en hel del. Jätte mysig kväll! När jag väl kom hem så däckade jag direkt, hehe så trött! 
😍

ONSDAG

Hej, nu har vi nåt mitten av veckan. Finally! Kort dag i skolan, slutade vid kl ett ungefär. Skulle möta min syrra för att ta en fika vid halv tre ungefär, så var med linn och en annan.. tills dess. Blev mys på espresso house. Efter cyklade vi till simhallen för att vi skulle hoppa in för simskolan då den ansvariga ledaren var sjuk. Det gick helt okej, de var grymt stökigare än våra barn på torsdagar. Fick säga åt dem flera gånger, vilket resulterat i att jag har jätte ont i halsen.. får hoppas det blir bättre imorn. 
Nu har jag tagit det lugnt och ska kolla igenom engelska läxan till imorgon, kram 

mums, lugnt godaste pajen. 

vackert väder

Tisdag idag och det har varit helt okej dag idag faktiskt. När jag cyklade hem från skolan så öste regnet ner och jag var nära att blåsa omkull ett antal gånger! Skitläskigt.. Samtidigt ändå lite mysigt att komma hem, dra på sig mysbyxor och mysa ner sig i filtar. Hihi, nu blir det att se reprisen på top model sverige då jag missa gårdagens när jag var nere på stan, fikade oså med tjejerna o några killkompisar från klassen! kram 
lite tråkväder.. ❤️

FETTISDAGEN

Tror inte att någon har missat att det är fettisdagen idag! Är inte ett så stort fan av semlor, för mycket grädde och äckligt bröd med kardemumma. Men det måste varit jätte längesen jag ätit semlor så tänkte smaka en, eftersom jag och lillsyrran gjorde våra egna. Har precis tagit första tuggan, får se om jag får ner hela. 
upp till bevis om dom är ätbara.. 😄

btw.. vet att jag stavat fel på mitt egna efternamn i headern.. HAHAH, pinsamt.😂