B O W L I N G

Idag hade jag bowling på e-valet, efter lunchen hade vi lite av varje. Basket, fotboll, bokia, kubb och beachvolley osv. Bowlingen var helt okej, lite långtråkigt att köra konstant i två timmar bara. Jag gjorde faktiskt fyra st strikar, skapligt stolt. Haha.
Annars har dagen varit allmänt deprimerande, sämsta på länge. Men det är bara att skaka av sig det och gå vidare. Får hoppas på en bättre dag imorn.

gjorde ett lite si så där mobbat kollage från bowlingen i brist på liv.. då humöret fortfarande var hyfsat. enjoy.

million voices /skulle publiceras igår

Det har varit en helt vanlig, tråkig dag. Skolan var helt okej, det är bara så himla mycket som händer nu så känner mig bara lite lost in tha space, hehe.☆
Efter skolan så kom jag hem, la mig i soffan och har gjort nada. Skapligt osocial. Men endå skönt att bara ta det lugnt och tänka för sig själv. Tänkte först köra lite mage men så blev det inte, istället fetta man i sig choklad. Känns ju sådär lagom bra.

Imorn blir det som sagt lite sovmorgon igen eftersom vi har e-val! Har bowling med hannah och began! Får se hur det går, hehe. Nu ska jag nog ta och sova, har lagt mig så sent hela veckan.

puss&godnatt.

bilder i repris sen vi bowlade med klassen i vintras. (;

träverkstad/teknik

hejsan hoppsan! tänkte slänga in ett inlägg lite snabbt innan jag somnar!
Idag har jag haft elevens val, hade träslöjd och teknik. Var väl helt okej, kunde varit värre! Slutade då tidigare eftersom vi hade e-val och efter skolan så kom oscar och shadi. Vi var en kortis i stadsparken och sen satt vi och såg på film.. och vi tjejer som faktiskt ville göra nåt spelade spel, haha! you only live once. 👌
Det var inte den roligaste kvällen i mitt korta liv, kan man säga!

Kom hem från matti vid ca kl 8 och har tagit det lugnt och nu blir det att krypa ner och sova! imorgon blir det en vanlig dag, puss.

skapligt vackra bilder från idag, hooooost!

#MSOMIMÅNDAG

Klockan är för tillfället 23:22 och jag ska strax ta och dejta sängen! Dagen har varit helt okej, efter skolan hamnade jag på donken med began, elin, matti och jennifer. Mysigt värre, nej men det var skönt att snacka lite med tjejernaom allt som händer nu osv.
Sen cyklade jag hem och har tagit det chill, sett på top model och kört ett litet träningspass. Tummen upp!
Nu ska jag iaf ta min skönhetsömn, imorgon har vi sovmorgon. Alla börjar kl:9 eftersom jag har e-valet imorgon. Roligtroligt.

godnatt.☆★

HAPPY MOTHER'S DAY ✿

you will always be in my heart

Igår var det fredag, hade tagit ledigt från skolan och gick upp tidigt för att gå på begravning. Var lite jobbigt farväl av saga-britt, bästa vän. Hälsade även på morfar och gammelfarmor medan vi var där.. det var mycket vackert, men det är inget jag vill ta upp här.

Senare tog jag och syrran bussen hem och jag packade väskan och drog till matti, vilket resulterade i en toppenkväll! Hade vattenkrig med oscar, shadi och resten av girlsen. Senare blev det filmys framför någon b-film som var lite halv gay..? (;
En helt awesome kväll! Nu ska jag ta en dusch och ska nog ner till maxi och kolla på clownen linn. Plus ikväll blir det att dra ner till mejeriet. Taggatagga.

sov gott saga-britt. ♡ 2013 - 04 -30

♡♡

2cool4school

tjenis, ska bara fixa det sista och senare hoppa på cykeln och möta upp korken.

Igår så blev det ingen speedway, det var för riskabelt för förarna. Buhu, hade blivit min första match för säsongen. Lite tråkigt men så är livet på en pinne.

Över till roligare nyheter, Iallafall så kom min klänning som jag ska ha på avslutningen igår! Plus en skapligt stoooor oversize tröja. Är jätte nöjd med klänningen så det blir nog super!
På kvällen sen så grattade vi min pappa med tårta och presenter eftersom han fyllde hela 47 år. Börjar närma sig gubbe nu.. haha. (;

aja, dags att intensiv plugga till tyskaprovet, puss!

dans

Tjena, nu sitter jag just nu i bilen påväg på stan och värma upp inför dansuppvisningen. Men först blir det att kolla på lillsis dans! Nervositeten börjar komma nu.. får hoppas på att det kommer gå bra!

#F R E D A G

Har precis kommit hem och lagt mig i soffan efter en helt awesome day!

Har varit med matti, linn och lollo. Senare träffade vi även oscar och carl. Först cyklade vi runt/stalkade folk.. haft picknick i stadsparken med mycket skratt och blivit attackerade av ankor! Sen drog vi oss till brevik och spelade lite boll med ett par härliga boys! Gjorde faktiskt några mål! Nästa zlatan, haha en superduper bra dag!

Nu blir det att vila upp mig inför morgondagen så blir att lägga mig snart! Sen får vi se vad som händer! pussochhej. ;)

(bilderna är ifrån våran lilla gulliga picknick! varning för känsliga tittare.. haha enjoooooooy) ♡

▽▲

Onsdag idag, gick kort dag i skolan. Helt okej lektioner, lite dramatik bara.. Efter skolan drog elin, linn och jag ner till stan. Hamnade på donken som vanligt.. Haha. Vi pratade osv.
Efter en stund mötte jag upp syster yster som bjöd mig på glass, mums! Senare följde jag med henne till mejeriet och efter så fick jag cykla ensam hem. (betoning på ensam, hoppas hon ser det här)
Sen när jag kom hem har jag bara tagit det lugnt och chillat! Sen ikväll blir det nog att se oth och plugga kanske.
puss.

T O R S D A G☆

Har spenderat dagen hos mormor, vi åkte hemifrån i onsdagskväll och kom fram ganska sent.
På torsdagen blev jag väckt rätt så tidigt, åt frukost gjorde i ordning mig och så drog vi familjen, plus kussen och min och syrrans pojkvän ner till Vimmerby för att springa lopp! Jag stod dock över..
Har annars haft det jätte mysigt! Ätit glass och njutit av värmen osv. ✌

Men nu ska jag strax krypa ner och sova, vet inte riktigt planerna för morgondagen.. det är bara att vänta och se! puss&godnatt.

home from school

Vaknade tidigt i morse och kände att det inte var någon idé att gå till skolan, mådde lika dåligt som igårkväll.
Har bara vilat, sett på barnprogram och tagit igen mig. Sov i någon timma tills sis väckte mig. Känner mig lite bättre i halsen efter en kopp tea iaf. Tog en dusch förut, kände mig jätte varm. :/
men tror inte jag har feber, känner mig på bättringsvägen!

tsomitråkigtisdag

Kom hem från dansen för ca en timma sen, är helt slutkörd. Halsen värker och känner mig hängig och huvudet känns tungt och helt obeskrivligt trött på nåt sätt. Ska strax nog ta mig en kopp tea och hoppas jag känner mig bättre.

Känner mig just nu som skit, jag hoppas att det går över snart!