NYÅR

Tror inte det är någon som har missat att det är nyårsafton idag! Känner mig riktigt taggad inför det nya året! Har redan nyårslöftena klara, dock så blir det ingen nyårskyss det här året heller. (;
Ska fira men familjen och ett par kompisar, så sofia kommer hit oså. Blir god mat och att se på raketerna. Låter helt okej i mina öron. Så snälla 2014, be my year. Nu ska jag fixa iordning det sista innan gästerna kommer hit! Sista inlägget, vi syns nästa år! kram på er


ANNANDAG JUL

Åkte till farmor och farfar imorse, har varit här hela dagen och träffat de andra kusinerna som inte kom ner till julafton. Vi har myst framför tvn, snackat och ätit julmat såklart. Tredje dagen i rad nu, känner mig lite trött på all julmat vid det här laget. Nu blir det att äta ännu mera godsaker och att umgås med kusinerna. kram.
bild på mig och syrrorna sen julafton.

JULDAGEN

Sitter just nu i soffan med min nya mysdress, älskar den. Så himla mysig! Dagen har bestått av att ta det lugnt, se på film och druckit tea i stort sett, haha. Såklart provat allt man fick igår osv. Är jätte nöjd med alla mina julklappar, även om jag inte önskade mig allt jag fick. Bra överraskningar helt enkelt! Nu blir det att sätta på ännu en film med lillsyrran. 

en av favoriterna bland julklapparna, helt klart! 

IT'S CHRISTMAS

Nu börjar kvällen dra mot sitt slut. Har ätit mig till matkoma ett antal gånger, sett på det årliga kalle anka och bara firat med familjen hela dagen. Jätte mysigt, både hos mormor med kusinerna och hos farmor och farfar nu på kvällen! Såklart också öppnat massa julklappar! Kunde inte bli bättre. Även om det inte blev en vit jul som jag ville.♥



nails



EN DAG KVAR



21 december

Nu är det bara tre dagar kvar och det är fortfarande ingen snö. Känns lite sorgligt, men i övrigt känner jag mig as peppad inför julen! Igår slutade vi skolan och gick på lov. Så kan väl säga att det är första lediga dagen idag! På kvällen igår träffade jag elin, lejla och matti. Dansade loss, snackade och körde spel. Lite fredagsmys helt enkelt! Sen när jag kom hem hann jag bli uber trött och somnade nästan direkt. Idag började jag morgonen med ett pass på actic. Gick super, nu är jag påväg hem med mammsen. Blir bara ett par stopp på stan först. kram! 



ointressant.

1. ditt fullständiga namn? Anna Cornelia Alice Fjelstrenius
2. Vad är klockan just nu? Den är 17.19
3. längd? 1,61 ½ cm.
4. vikt? -
5. smeknamn? Brukar kallas nela, har också blivit kallad corner och fiskfjäll ett antal gånger, HAHA fint ju?
6. vart bor du? Västervik.
7. vad gör du på fritiden? Är med kompisar, typ de
8. beskriv ditt utseende? Orkar inte rabbla upp allt.
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? Mina lår.
10. vad är du mest nöjd med? Vet inte, mina ögon kanske?

11. vad har du för uppfattning om dig själv? Den var svår.. Snäll hoppas jag (':
12. vad vill du jobba som äldre? Ingen aning, vill bli rik.
13. hårfärg? Har lite blont/brunt.
14. ögonfärg? Blåa.
15. någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? Nope.
16. kan du själv säga att du ser bra ut? Nja, helt okej antar jag.
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? Tror nog alla bryr sig om hur dem ser ut, men inte överdrivet mycket.
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? Kläder kanske, haha vet inte.
19. någon vana? Inte vad jag vet om just nu.
20. berätta något som du nyss lärt dig? - 
21. vad heter din bästa vän? Lejla, Mathilda, Hannah, Elin och Linn.
22. hur många nära vänner har du? Fem ↑
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? HAHAHAH, no.
24. vet många personer vem du är? Ingen aning, alla känner väl i stort sett till vilka alla är i den här hålan.
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? Finns nog inte så många som heter Cornelia. (;
26. när var du senast med någon kompis? Ingen aning, typ igår.
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? Nej, aldrig.
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? Hannah.
29. vem sov senast hos dig? Minns jag inte, antagligen tjejerna typ.

30. vill du ha ett förhållande? Nja, inte just nu.
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? Spelar ingen roll, helst äldre.
32. är du kär? Nepp. :)
33. tycker någon om dig mer än som vän? Det vet jag inte..
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? Osäker.
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? Haha.
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? Nja, det gör man väl.
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? Om jag menar det.
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? Skulle man väl kunna.
39. i din klass? Tror inte det.

 

ANDRA ADVENT


Nu är det bara 16 dagar kvar.. taggatagga! 

Lucky

Idag har varit en riktig myslördag! Har bakat lussekatter med syrran, gosat framför tvn och åkt pulka nu när första snön har kommit! Är så himla glad, har verkligen längtat efter snön nu. Dock så var det blåsigt och kallt när vi åkte, dumma Sven. Men roligt var det! Nu på kvällen har jag kollat på film och slagit in några julklappar. Har faktiskt redan köpt nästan alla mina julklappar, känns riktigt bra! Förut, smidig som jag är går jag och ska sätta mig på stolen och slå in ett paket när jag på något sätt får in en sticka i min fot. Den var jätte stor och satt jätte långt rakt in i foten, så den syntes knappt. Satt och forsade ut tårar när jag skulle ta ut den som tog minst tio min. Var tvungen att, mot min rädsla för sprutor, dra ut den med en nål. Det gjorde så himla ont. Usch vad jag grät, värsta på länge. Ville bara dela med mig av min smärta till er. Det var så hemskt.
Nu ser jag iallafall på en film och ska nog lägga mig snart, kram.  


Onsdag

videon är av begis.

Dagen började som en riktig ' happy friday '. Sen efter skolan drog jag finman, hannibaba, begis och linno till mejeriet och dansade lite. Dock så var jag på ett oförklarigt dåligt depp humör. Men släppte loss sista kvarten iaf. Var riktigt kul, men tror det är nåt med det där rummet som gör mig depressed alltså. Sen åkte jag hem och såg ett avsnitt av oth på tvn ♥. Nu ska jag snart sätta på julkalendern och senare ikväll taggas det paradise hotel. Så troligt underhållande.

Våra brister gör oss till människor

Dagen har rullat på som vanligt, en helt vanlig måndag. Efter skolan så hade jag drama. Lite flumm sådär, kom hem vid halv 6 ungefär. Har sett på julkalendern och myst framför tvn. Nu ska jag bara ta en snabb dusch och lägga mig. Kul att veta liksom. (;
Blev världens tråkigaste inlägg, förlåt. Känns som allt jag skriver på bloggen blir ganska så meningslöst. Men känner mest bara för att uppdatera er lite. Ska bättra mig. 
Bild på några av pepparkakorna som mina underbara unicorns var så gulliga och gjorde åt mig och begis som inte hade hemkunskap idag när vår lärare var sjuk. Gulliga ni. 

Första advent

Då får man tända det första ljuset! Är jätte peppad till julafton, julklappar till och med snö! Har fått världens chrismas feeling nu. Har suttit och lyssnat på jullåtar hela helgen så kommer nog hinna spela sönder alla innan den tjugofjärde.. Annars har jag inte gjort så mycket i helgen. I fredags blev det pizzamys framför idol, lite sådär forever alone. Sen på lördagsmorgonen åkte jag och tränade med mammsen och strosade runt lite fort på stan och kollade sen på stadium lite snabbt innan vi åkte hem. På kvällen var hela familjen hos sofia och linn, hade det mysigt oså. 
Idag har jag varit i kyrkan. Var faktiskt ganska kul. I början så satt vi på mässa i kyrkan, vilket sög. Men sen så drog vi och åt " fin " middag, som visade sig vara pizza och sen kladdkaka till efterrätt. Klagar ju inte direkt! Sen lekte vi lite lekar, så det var rätt chill. När jag kom hem så såg jag årets julkalender, och har pluggat lite oså. Nu blir det att gosa ner sig i sängen. Godnatt!