back to business

M som i måndag, japp det har som sagt varit en super måndag! Humöret har legat på topp hela dagen, var näst intill peppad att vakna imorse och ta sig till skolan efter detta otroligt sega sportlovet! Det kommer jag nog snart ångra med tanke på dem här kommande jobbiga veckorna när vi har föreställning med teatern och allt, hehe.. Skitsamma, efter skolan hade jag drama som vanligt och kom sedan hem och slog mig ner i soffan med min älskade ben&jerry. Finns inget bättre! 
Nu tar jag och lägger mig om jag inte orkar med att kolla igenom manuset en gång innan, annars blir det nu att sova. 
kärlek ⬆️

I'm Alive

Hej, det var ett tag sen! Ska försöka uppdatera bättre, jag har inte haft bloggen i första prioritet men ska som sagt försöka bättra mig, och skriva när jag har nåt att skriva om. Så kanske inte dagligen, alltså när jag har orken och hinner! 

Nu har vi finally fått efterlängtat sportlov! Har mest gjort behövliga saker, som städat och tränat. Ganska så seg start på lovet, men endå skönt att vila upp sig, haha. Hoppas på att hitta på lite mer saker nu, antar att det blir en hemmasittande tisdag så hoppas på att göra nåt imorn, kram!



sprider lite kärlek till er med två bilder från alla hjärtansdag på begis, elin och mig.