IGÅR | MIDSOMMAR

Midsommar firades med sofias familj på kulbacken och sedan hemma hos dem. En super kväll med mycket skratt, lekar och mys!

KARNEVALEN 2013

Har haft en toppen bra dag igår på stan med tjejerna! Var nere på stan i ungefär 13 timmar och åkt karuseller, dansat, lyssnat på grymma dj:s, dunkat till medina och bara haft en good time! dagen har varit grym på alla sett!

känns lite uttjatat nu med alla mina collage, men hoppas ni står ut med ett till.. (;

ONE DAY LEFT

Dagarna har gått jätte fort och det känns som det var igår som vi började i sjuan! Kan inte fatta att det redan snart är lov, dom här månaderna har gått skit fort! Samtidigt som jag är as peppad och längtar till sommarlovet så känns det lite sorgligt att inte se klassen på hela sommarn liksom.

och just nu håller jag på med förberedelserna tills imorn, och det mesta är gjort. Klänningen är på plats, bestämt frisyr, naglarna målade, nyrakad och ny duschad!

Summer 2013, I'm waiting for you !

VECKAN

Tog bloggen åt sidan nu i ett par dagar. Har inte bloggat på hela veckan, sorry. Jag har inte orkat och har ägnat tiden åt annat nu när det officiellt är sommar! Jag har varit med vännerna, badat och solat, haft tjejkväll (plus oscar) och bara chillat och haft det awesome! Ska försöka bli mera aktiv nu när vi väl får sommarlov, om mindre än en vecka!

-