ready for summer 2014


Har haft en sån jävla grym dag, efter en mindre rolig lagdag så åkte vi till karro i klassen och sola o bada i hennes helt awesome pool! Världens bästa väder på det också, kunde inte varit bättre. Känner verkligen att sommarn är påväg! 🙌

BUSY FRIDAY

Det har varit en helt okej fredag, alltså happy friday! Slapp för första gången att cykla till praoen imorse, inte helt fel. Fick först plocka varor, sen fick jag stå med i recepten. Äntligen lite omväxling för en gångs skull. Fick även välja en vara, så gulliga! Helt klart bästa praodagen här på apoteket! Direkt efter praoen stressade jag till konfirmationen. Vi gick igenom allt och träffade en filippinsk kille som berättade hur han har det och om sin tro. Intressant faktiskt. 
När det var slut fick jag skynda iväg lite tidigare för att hinna ner och möta karolin för att se på en musikal nere på bryggaren. Den var riktigt bra! 😎 

bjuder på en såkallad selfie och en random bild från praktiken 😄

just do it

Hejhopp! Vet att det var jätte längesen, men har inte orkat och när jag väl hade tänkt att skriva så hade jag glömt bilder eller nåt annat. Jaja, det var då min ursäkt.. :')

Torsdag idag, imorgon är det alltså sista praodagen. Thank god, det har varit så himla segt. Har i stort sett bara plockat upp varor och gått runt när jag inte haft nåt att göra. Väldigt lång tråkigt. 

Sen efter praoen hade jag träning med konfirmationen i två timmar. Gick igenom vad som händer på söndag osv. 
Pappa kom och hämtade mig lite efter kl sex ungefär. Sen dess har jag hunnit att städa och springa en runda. Klarade mitt mål på fem kilometer så är verkligen super nöjd! Har nog aldrig orkat springa så långt förut, ja eller långt för mig i alla fall. 😂 Nu vet jag att jag klarar göteborgsvarvet om en vecka ungefär! 
Nu sitter jag i min cnc tröja och myser framför Eurovision contest semifinalen med lillsyrran.