FRIIDROTTSDAG

Imorse cyklade jag ut till gymnasiet eftersom hela skolan hade friidrottsdag. Det var ganska långtråkigt och gick väl sådär, jag hade längdhopp och kula. Men hela vårt lag kom trea iallafall, vilket som är rätt så bra! Nu har jag precis ätit och ska snart dra till draman. 



SÖNDAG

Kvällen igår hos Lejla slutade med tårar, det var en grym kväll med mycket känslor men även skratt. Det känns som vi kommit ännu en liten bit närmare varandra efter igår. 

Idag har jag varit på kalas och firat min kusin som fyllt år. Vi åt god mat och massa godsaker, fick en redig matkoma. Det var jätte mysigt att träffa kusinerna och alla, men när jag väl kom hem var jag jätte trött och har nyss käkat pizza och tagit det lite lugnt framför tvn. En typical söndagskväll alltså! Nu har jag sett på awkward och ska snart hoppa in i duschen! kram.




WATERFALL BRAID



Happy Friday

Igår var så himla grymt, jag var allmänt glad och pepp hela dagen. Det blev vad jag kallar för en 'happy friday! Efter skolan så strosade vi runt lite och åt lite födelsedagsmiddag för linno som fyllt år. Sen efter drog vi även hem till henne och hade mys framför tvn, snackade gossip och allt där emellan. Helt super! Ikväll ska vi till began för även lite tjejmys, känner mig as taggad! Får ta och göra detta till en ännu 'happy sathurday! 


HAPPY BDAY

HIPP HIPP HURRA, till linno som fyller fjortis idag! Hoppas du får en fortsatt awesome dag, love u.


PÅ BUSSEN

Godmorgon! Just nu sitter jag på bussen. Hela klassen ska till något trä museum. Vet inte hur långt vi ska åka, men ska nog ta igen mig lite. hör av mig senare! kram.

11 SEPTEMBER

 
 
 
 
 
 
 
 
Idag är det min underbara vän Hannahs födelsedag, grattis på fjortonårsdagen plutt! Jag hoppas vi gjort din dag grym och att du fått massa bra grejer. Love u. Men förutom att det är Hannahs birthday så är det även 12 år sedan terrorattacken vid world trade center skedde. Så himla hemskt. Idag tänker jag att vi ska tänka lite extra på alla som förlorat eller gav sina liv den här dagen.
 
- we will never forget, 9 / 11 / 2001 ♥
 
 

YOU ARE STRONGER THAN YOU THINK

E-VAL

Idag hade alla på skolan elevens val, jag hade då som sagt vatten labb. Så dagen startade med att cykla ut till gränsö. Det var inte lika illa som jag förväntat mig, vi hade på oss stora overall liknande hängselbyxor och gick med håvar i vattnet och letade efter fisk, musslor och smådjur. På eftermiddagen var vi på skolan och dissekerade räkor.. Så himla vedervärdigt. Usch, never again. Vi slutade lite innan två och därefter drog jag och linn hem till henne. Bakade, myste och såg på tv. Nu är jag hemma. Antagligen blir det att springa med mamma sen och lite idol tittande. Men vi hörs, kram 




MONDAY

Hej! Idag har varit en ganska så vanlig måndag. Efter skolan så hade jag drama direkt efter. Sen cyklade jag hem hem med lill sis som hade haft dans. När jag kom hem så åt jag mat och bakade en kladdkaka. (ibland får man unna sig) den vart dock inte så jätte god i slutendan... men det är ju trots allt jag som har varit med och gjort den, allt jag bakar har en tendens att bli ganska så dåligt. haha. Just nu ser vi på idol och äter upp det sista av kakan som är kvar. imorn har vi elevens vl, känner mig inte alls taggad. Jag har vattenlabb, usch. Men antar att man får göra det bästa av det helt enkelt. kram


så himla grym

what does the fox say? ↑
 

HAVE FAITH AND BELIEVE IN YOURSELF

Just nu är jag as trött och hur varm som helst! Idag känns det som om det vore sommar igen, shit. Så nyss har jag bytt om och slängt i mig lite mat. Idag var första mötet med min konfirmations grupp. Det började med gudstjänst klockan elva i kyrkan. Där inne var det världens mest osköna bänkar, men det gick endå. När den var slut så möttes vi alla och tog lite fika, gjorde massa lekar, pratade lite om människosyn som temat var. Annars var det mest info om alla gånger, det var nästan inget prat om gud osv, så det var helt okej! Kände igen dom flesta så det var också helt okej. Jag tror nog det kommer bli ganska kul iallafall får jag hoppas! Det slutade vid halv fyra, så nu ska jag bara ta det chill och ta det lugnt resten av dagen! kram på er!

5 SANNINGAR OM MIG

1. Jag har aldrig brytit eller stukat något.
2. Jag älskar one tree hill, såg klart hela serien på några månader! bästa serien jag någonsin sett, kommer alltid jämföra med oth.
3. När jag var mindre hade jag typ världens glesaste tänder, så har haft tandställning och just nu har jag en lossas tand i underkäken.
4. Jag ska konfirmera mig.
5. Jag har spelat gitarr, men kommer knappt ihåg något förutom ett par ackord.

YOU MAKE ME

förlåt, att jag inte uppdaterat på två veckor, om inte mer. Har inte haft någon insperation eller ork att skriva, men ska skärpa till mig. Tänkte starta om igen med ny design (och snart header) när jag orkar fixa den.

Igår var det bästa dagen på veckan, fredag! Efter skolan var jag med tjejerna. Det blev donkenhäng med linnsan och senare även en sväng på espresso hause med elin, haha. Jag drack någon frukt grej, inte alls god. Sen var vi hos matti en liten stund tills hon slängde ut oss. Sen så kom hannah, så då drog vi ner till parken och hoppa omkring som små barn och hade oss. Sen kom mammi hem med en ny fräsch väska till mig! Dagen kunde inte slutat bättre!
Idag gick jag upp vid åtta någon gång och tog en springtur med mammi. Första kilometern gick super, sen fick jag svårt att andas pga allt slem i halsen. Så det blev att gå för det mesta till slut. Så jag rekommenderar er att inte springa när ni är förkylda! Just nu har jag inget annat planerat, får se vad som händer! kram.