GLAD PÅSK

Glad påsk allihop! Idag har jag tillbringat dagen hos farmor och farfar med kusinerna osv. Var en sväng på stan först innan vi åkte till landet. Fick med mig en tröja hem från gina! Har haft en bra dag med släkten. Har ätit påskmat, myst, sett på film och framför allt ätit godis! Mums! Imorn blir det mera påsk firande hos mormor med resten av kusinerna och ännu mera mat.
puss.

LÅNGFREDAGEN

För grym dag idag alltså, har varit på stan med elin, hannah och linn. Som tur va så var stan öppet, haha. Vi strosade runt i affärerna och käkade på subway. Jag fick med mig ett par jeans hem iallafall. Känns bra.✌
Efter en stund när linn och hannah drog hem så åkte elin och jag och upplevde gamla minnen. Rörande. Sen hamna vi hemma hos finman, drack kaffe och pratade om allt typ.. skönt att lätta på hjärtat. Någon som verkligen förstår mig. Tack för att ni gjorde min dag. Älskar er.

FUCK MATH

hejsan. dagen igår sög. Efter skolan hängde vi en stund på stan och kollade runt.. hade inte kortet med mig.. kul.
Sen satt jag och plugga typ hela dagen. Kommer få F- i matte. Hatar det verkligen! bajsbajsbajs. Får väl hoppas att det kommer gå bra på något magiskt vis.. Haha, hatar torsdagar.

Ska snart bege mig mot skolan. Börjar första lektionen med matteprovet.. kill me.

IGÅR

Det blev verkligen en lyckad dag igår. Det var ' afternoon tea' hos hannis. Vi åt massa godsaker och drack tea, spelade spel och snacka osv. Jätte mysigt verkligen. Måste göras om!

Jag glömde som sagt att blogga igår så bloggar lite nu innan skolan tänkte jag. Bloggar mera ikväll! Puss.

bilder från igår.

22.09

hejsan! Ett tag sen jag bloggade, fy på mig! Har inte orkat eller haft lusten att blogga. Men försöker att skriva nu så får se hur det går!

Idag har jag tagit det ganska chill, har fixat lite i mitt rum. Köpte lite halv spontant en ny säng till mig igår så har fixat med det. Inte helt fel. Typ det jag har gjort idag, har strosat runt hemma och myst. Typisk lördag. Haha.
Imorn blir det att va hos hannis för lite tea mys och kanske fixa lite med våran blogg som vi tjejer har pratat om sen i somras typ, känns skönt att äntligen sätta igång på riktigt nu! Taggad till 100000!
Ska kanske sätta på oth, annars så tar jag mig nog snart och lägger mig i min nya säng, hihi. Godnatt!

haha, älskar er tjejer! vi för alltid.

hallojsan

Hannah här! gör en liten snabbuppdatering i skolan och för att Nela lilla inte har bloggat på ett tag, hihi! så puss!❤

TOTALKVÄLL - MEJERIET

Igår var grymmaste kvällen på länge! Först skjutsade mammis ner mig och elin till donken där vi mötte upp linn, mattti och hannah. Efter en stund av skrattande kom nina, sandra, karin och maja också! Vi drog upp till mejeriet och snacka, såg på eldshow och massa som sjöng. Vid halv tio gick alla ner mot scenen där alla uppträdde. Det var lite långtråkigt i början. Men när DJ:na kom så vaknade publiken och alla stod och hoppade! Sen kom äntligen malcolm! Stod tryckt längst fram mot scenen och skrek och svettades som en gris! Han var så himla grym, och när han sträckte ut och rörde min hand alltså.. shit fick värsta spelet! Haha, en redig fangirl. :')
Efter malcolm var det slut. Tog ett kort med han men såg lite peddo ut så visar nog inte den bilden! Haha. Sen när jag kom hem var jag as svettig och dö trött. Tänkte sätta på oth men somnade direkt!
Det var bästaste kvällen på länge, krävs mycket för att slå det! Vill bara spola tillbaka!

onsdag

Onsdag idag! Igår var det studiedag, slappdag. Gjorde inte så mycket, plugga lite eftersom vi har prov imorn.. Inte kul.
Idag slutade vi iallafall tidigt, kring 1 ungefär. Drog hemåt, har pluggat lite och sett på oth. Typ mitt liv. Haha! Elin och jag är skapligt beroende!
Just nu sitter jag och kollar oth, vilken surprise! Hihi, ska försöka gå och lägga mig skapligt iaf.. Vilket inte kommer hända!

Känner att det här var ett ganska meningslöst inlägg men det var ett tag sen så bjuder på mitt osociala liv! enjoy!

HELGEN

I fredags: efter en helt okej skoldag drog vi tjejer till ginger och käka. Hade det mysigt med mycket skratt och god mat! Efter typ en timme när vi ätit gick vi till mejeriet och dansade. Efter en stund kom maja och karin, vi hade det as najs! Hihi. Vid kvart i sju så cyklade jag hem ungefär, vi hade lite kalasmys för syrrorna och marmor, farmor och farfar var där. Mysigt.

I lördags: vaknade tidigt, gjorde iordning mig inför att resten av släkten skulle komma och fira mina sisters. Åt god mat osv. På kvällen åkte vi till sofia och hennes familj där även nora var. Vi åt pizza och kolla på mellofinalen! Vi hade jätte kul! Hehe, även om fel låt vann.. Åkte hem vid halv 12 ungefär. Satte på ett oth avsnitt innan jag somnade.

I söndags: idag har jag inte gjort så mycket. Har duschat, sett på true blood och oth och ska nog snart ta och plugga lite. får se om jag hittar på nåt sen.
pussss.

LILLASYSTER'S BIRTHDAY

Hipp hipp hurra, för min lill sis som fyller 11 år idag! Hoppas du haft en bra dag, snart blir det tårta.. igen! Så är det när syrrorna fyller år efter varandra. Hihi.

Idag har inte varit så speciell för min del, gick i skolan som vanligt, slutade vid tjugo i tre och drog hem och städa osv. Sen var jag och matti på en teater på bryggarn. Minns inte vad den hette men det var väl okej, vill inte säga att den var dålig så men förstod inte så mycket. Jaja, det var mysigt iallafall. :')

lite snabbt om min dag, pusss.

GRATTIS SYSTER

orkar verkligen inte blogga just nu men ska försöka! bloggen har kommit lite i andra hand just nu men ska återigen bättra mig!
Tänkte berätta lite kort om idag.
Gick i skolan till ett ungefär, slutade tidigt! Gillart. Efter så drog vi ner mot mejeriet och hyrde lilla dans och dampa runt. Och dansa ofc! Men det hände lite saker.. så blev värsta depp. Tänker för mycket. Usch. Så det förstörde allt, depression.
Sen vid tre drog jag hem och chilla lite, skrivit lite svenska och grattat big sis som förresten fyller 17 år idag! Grattis! Även om du är dum i huvudet sometimes så älskar jag dig endå!
Det var min dag typ. Nu ska jag snart ta och fetta i mig lite jordgubbs cheesecake, mums!
pussss.

#mondaysucks

Då var det måndag igen. Har faktiskt inte gjort så mycket i helgen, latat mig osv. Haha. Har inte varit på bästa humöret om man säger så. Vill inte gå in på det nu..

Nu ska jag snart bege mig mot skolan, buhu. Tummen ner.

Förmodligen bloggar jag sen ikväll, puss&kram!

brevik

Förlåt för crazy uppdatering har inte haft någon som helst blogglust alls den här veckan, men ska bättra mig!

Igår efter skolan drog jag, matti och elin mot mattis place och chilla lite. Såg på gamla bilder på mattis data och såg på julspelet i 3-4 på brevik. Memories, miss it.
Sen kom begis och vi dampa loss lite innan vi drog ner mot breviks skoldisco. Upplevde gamla minnen. Hehe, träffa gamla kompisar osv. Var där i stort sett hela kvällen, som dom nolifes vi är.
Lite efter elva kom jag hem och va på mobilen innan jag somna direkt, toppenkväll i vilket fall. Idag blir det kanske att träffa tjejerna. pussss.

brevik in my heart.