school

sorry, blev inget bloggande igår men satt och pluggade i stort sett hela dagen och såg på oth. är beroende.. ville ta vara på sista dagen på lovet och nu börjar det igen.. fml.
ska straxt dra mig mot skolan. hörs, bloggar ikväll!

bjuder på ful egopic från helgen.

PEOPLE ALWAYS LEAVE

Igår var jag på stan med matti, nina, began och linnsan. Mysigt värre. Efter stan hängde linn med mig hem. Vi gjorde inte så mycket, hände massa saker.. drama. Så hon var ganska nere, blir så himla trött på vissa falska människor. Falska idioter.. Dagens samhälle är ju som det är.. Du är stark linn ska du veta. Du kommer klara det här om du bara har viljan. Vi stöttar dig genom allt bara du lyssnar på oss.

På morgonen sega vi oss lite, dö trött.. Linn drog vid runt ett kanske. Så har pluggat, duschat och städat lite hela dan. Lite sådär all by myself.. Rätt skönt ibland. Just nu sitter jag med min glass och nördar oth. Skapligt fetto.. men det är faktiskt sportlov! Redan inne på säsong tre! Älskar det!
ska nog kolla ett avsnitt till innan jag lägger mig. puss, hörs imorn.

mobba inte att bilderna är olika stora..

oth citat ✌

liteonödigtkvällsinläggsådär

Tjenis !
Min dag har bestått av plugg och oth. Är bara lite beroende.. hihi. Känner mig lite osocial osv men det ju faktiskt sportlov. Saknar mina änglar, kom hem snart finman! Behöver nån att snacka oth med! You know, keep calm and watch one tree hill. Haha, puss&godnatt. imorn blir det att träffa nina, matti och begis tror jag. kram.

GRYM LÅT


 

ATM

we got the world

I söndags åkte vi hem till viken. Vi kom hem sent så jag orkade inte blogga. Igår så blev det lite sovmorgon innan mammi, jag, lillsis och paulina drog ner på stan för lite shopping och fika. Träffade dom andra kusinerna på stan. Mysigt. Efter shoppingen skippade vi fikan, så drog vi alla till guldkant och åt lunch istället. Inte helt fel. Efter åkte paulina, jag, ida-lee och mammi och bowla. Najs. På kvällen blev det filmys med ben&jerry. Det var i stortsett min dag. Kram.

romme alpin

Tjena! Igårkväll kom jag fram till enköping, hos kusinerna. Satt 3,5 timmar i bilen så var skapligt trött och orkade inte blogga.. Idag klev vi upp klockan sex! Ingen sovmorgon här inte. Var tvungen att gå upp tidigt och göra mig iordning eftersom vi skulle åka två timmars bilfärd mot romme där vi åkt skidor hela dagen! Jätte mysigt. Känner av träningsvärken nu.. Sitter just nu i bilen påväg hem till kusinerna igen. Då blir det förmodligen pizza och snacks framför mellon! Låter inte helt fel i mina öron, även om jag saknar mina ''Cornelia Angels'' där hemma. Puss på er!

nu kommer lite av bilderna från skidåkningen idag.👇

on my way to enköping ✌

VALENTINES DAY

Glad alla hjärtans dag 'hoooost' allihopa! Idag är det den så kallade forever alone day. Redigt funny.. Egentligen så har jag inget emot valentines day men lite deprimerad blir man alltid när man ser massa couple som spamar instagram och fejan med massa statusar. Ta er! Men är bekväm i singel livet så jag ska inte klaga. Höhö.. Idag har det inte hänt så mycket annars. Har stått i matsalen som alla 7:or gör. Tummen ner. Men det var inte så jobbigt och awkward som jag förväntat mig! Jag slutade vid tjugo i tre och väntade till halv 4 och drog senare till matti med girlsssen. Lite deeptalk och damp sådär. Det var min dag ungefär. Nu ska jag snart sova. pusspuss.

ATM

onödigtinläggosv

Sitter just nu i soffan och ser på mellon. Nästan pinsamt alltså.. Jag vaknade vid elva imorse ungefär, tog en dusch. Fixade till mig sen har jag suttit och pluggat. Har gått sådär.. Jaja. Ska snart sova nu. Pusss.

KISA 2013

HEMMA

Har nyss kommit innanför dörren. Har varit och åkt skidor i kisa. Haft så himla kul! Var lite nervös i början men det gick jätte bra! Känner att jag har lite träningsvärk i smalbenen nu efter några timmars åkning. Just nu är jag svettig och äcklig så ska ta och hoppa in i duschen. Knäppte inte så många bilder men lägger upp några lite senare.

Matti och jag på bussen. Bjuder på dom. Inte det roligaste när man försöker sova på ditvägen när dom bakom sitter och sparkar och sprattlar en i ryggen. Menmen. ;)

kännslitesåjustnu

PLUGG PLUGG

Idag har jag inte gjort mycket alls. När jag kom hem efter draman har jag bara suttit här i soffan och försökt plugga. Går inget vidare.. Hur ska det här gå? Imorgon har man matteprov. Längtar, not.
Skolan var helt okej, bara lite stressigt. Elin gick hem efter första lektionen efter hon spydde. Hoppas du mår bättre nu sweetie. Krya, puss.

bjuder på några för fina camwow bilder på mina för normala alien friends! don't kill me..

girlpower

Igår vakna jag vid 11, drog ner på stan och hjälpte mammis med några ärenden. Sen släppte hon av mig vid elin så drog vi till mattis place. Vi dampade och hade oss som vanligt. Det blev att vi sovde där, så vi hade lördagsmys med godis framför melodifestivalen som btw sög. Vart är Sverige påväg egentligen? Skäms, det är ju sorgligt när mellan numren är bättre än själva bidragen. Men Dannys mage är ju bara to die for! Gina är som vanligt grym så det är ju något positivt iallafall! Vi sov senare i mattis källare och satt och snacka ända till kl 4. Riktigt skönt, insett hur mycket man saknar brevik och våra töntar. Måste få tillbaka kontakten. Saknart. Åkte hem vid lite efter två. Har suttit med musik i öronen och försökt plugga. Är så stressad! Orkar nästan inte bry mig. Det är som det är. Har haft en grym dag med matti och elin iaf. Gjorde min dag, kväll. puss&kram.

GÅRDAGEN

Igår var det fredag, dagen började helt toppen till botten. Vi körde rugby utomhus på idrotten, grymt kul! Ångrar att jag inte tog i lite mer och körde mitt eget race. yolo. Påvägen från idrotten hitta vi värsta isen och åkte runt som ett par treåringar! Skoj var det, måste ju bjuda på sig själv. Vi slutade vid 3 eller lite tidigare. Drog hem, skulle egentligen gått på bio men det blev ändrade planer som jag inte tänker ta upp nu. Istället stanna jag hemma och var lite osocial och såg på magic mike. Oh, så bra! Lite gaymoments ibland.. Men channing tatum är rena ögongodiset. Ögonsex. Haha! Värd att se i vilket fall.
Så såg min dag ut igår, var så trött igår så orkade inte blogga så slänger in ett inlägg nu! pussss.