REGN

Skitväder säger jag bara, ta dig i röven! Såhär har dom senaste dagarna sett ut. Skapligt peppande, typical höst väder med regn.. Dagen har flytit på bra, efter en lång dag med städning och att plugga på schemat så känner man sig helt slut. Blöblö, hoppas på en gladare morgondag!

i'm deeply in love with this song.

BASKETBALL

Tjenatjena! Slutade skolan vid tio i ett idag, efter så cykla jag till matti. Vi satt typ i flera timmar i hennes kök och dampa runt och dunka musik. Haha, brist på liv.. Till sist satte vi på en film iallafall. A Walk To Remember, vi båda har redan sett den förut men den är så bra och sorglig! Rekommenderas till hundra procent! Tyvärr han vi inte se klart filmen, hade lovat Elin att följa med på en av deras basket träningar. Så idag var Nikolina och jag och provade. Dö jobbigt!! Trodde jag seriöst skulle dö i slutet, och svårt var det. Men annars var det ganska kul. Behöver nog röra på mig lite. Vet inte om jag vill fortsätta.. Får se.. Jag sprang runt på plan som en yr liten höna kan man säga, men man kan ju inte riktigt vara som Kobe bryant, Michael Jordan och spela som Lakers direkt. (se så många namn jag kunde!) hihi.

bye.

DIAMONDS

Dagen började med spö regn. Hade övertalat mammsen att cykla till skolan och så kollar man ut genom fönstret.. fan. Man var helt dingsur när man kom till plugget. Annars har dagen varit helt ok. Kom hem från dansen förut, har nyss ätit mat. Nu taggas plugg, duscha och ett av dom bästa serierna ever, portkod 1321.

random pics från idag.. ^^

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3588263/images/2012/pic_50b5060c9606ee3688968f43.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3588263/images/2012/pic_50b50611e087c31b0a776a99.jpg" class="image">

pluggar.se

Hejsvejs!
Sitter här i soffan och försöker plugga svenska. Ska renskriva en berättelse som vi skrivit på i ett par antal veckor nu. Inte det roligaste kan man säga.. Sen har jag ett dö tråkigt matteprov på fredag. Hur ska det här gå? Vill bara gå och sova. Zzz..

18.39

God kväll, skönaste söndagen på länge. På morgonen mötte jag upp Linn och Nina så drog vi till gymnasiet för basketmatch! Vi träffa Danne och dampade runt lite.. och kollade på matchen såklart bra kämpat tjejer! Sen cyklade vi ner till stan och var på julgranskyltningen.. (eller vad det heter) Vi åkte häst med vagn, tog kort med tomten, gick runt i affärer osv. Trodde det skulle vara mer 'marknads aktigt' men det var mysigt! Linn bjöd med sin lilla boyfriend som har fått stå ut med oss. HAHA, stackarn! Dom är iallafall dö söta tillsammans. Ah efter stan blev det en årlig pw med mammi! Nu blir det engelska plugg, blä för det!

~~

Smart tjej där. Önskar man själv kunde tänka lite mer yolo och ta lite risker. Satsa.. liksom. Hatarmittliv, jag kommer ju lugnt sluta som 40 year old virgin typ. Forever alone.. Haha.

min dag i bilder

YESTERDAY

Hi everybody!
Igår var grymt! Jag drog till Began vid halv 7, vi fixa lite medans vi vänta på dom andra. När alla väl kommit såg vi på Hajen och snackade lite. Sen kom hennes pappa med våran familje pizza. Shit so freaking gott det var! Haha. Sen hoppade vi runt som idioter och flummade runt, pratade, osv. Grym kväll! Saknar det redan!

nu blir det bildbomb från igårkväll. ^^
haha, skulle inte säga jag är någon proffsfotograf, men lite skills har man väl? ;)

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

Äntligen fredag! Som man längtat, speciellt när fredagen spenderas med världens bästa tjejer! Det blir en årlig tjejkväll hos began med pizza och hajfilm. Kan det bli bättre? Tror inte det, TAGGA TAGGA!

Friends Are Forever

Hejhej.
Riktigt kul dag idag alltså, har nog inte skrattat så mycket på länge! Tack för att ni gör min dag! Älskar er muppos, det var bara Hannah som saknades.
Efter skolan idag drog vi tjejer hem till Matti och chillade. Vi bakade kladdkaka. Den var faktiskt god. Tummen upp! Sen satt vi på rummet och snackade. Lejla får en alltid att le med sina dirty minded skämt! Haha, galen dag!
Imorgon blir det tjejmys hos Lejla, det behövs, bara prata ut liksom. Längtar!

puss&kram.

I'M THE GREATEST BITCH!

BARBIE IN MY ♥

haha, man vet att man har ett liv när man sitter och har film marathon med alla sina gamla barbie filmer!

TISDAG

Go' kväll! Var på skolbio idag in tha school. Alla 7:or såg på 'little miss sunshine' dö kul! Tror inte det var en enda som inte skratta på hela filmen. Haha, hade sett lite av den innan. Mycket bättre än vad jag minns den! Var på dansen förut, vi fick prova kläderna vi ska ha på uppvisningen. As långa stora vita byxor och lika dan tröja.. det kommer bli lite awkward kan man säga.. ^^

M SOM I MÅNDAG

Dagen har varit super! Har känt mig allmänt sprallig och glad.. på en måndag!? Det är fan otroligt. Linnsans boyfriend ringde på rasten (och resten av dagen 24/7) så vi följde med henne ut och träffade Anton, August, Calle och någon random snubbe. Trevligt, trevligt! Dom bjöd på en liten kyss oxå, gullisar! Så jäkla socker söta! Blir sjukt avis på dig Linn! Lycka till nu, go for it girl!

ja jag vet att jag ser modell snygg på bilderna.. hoost' ibland får man va lite cp. ;)

20.54

Tjabba tjena!
Har faktiskt haft en riktigt slapp söndag och inte gjort något speciellt som jag skrev i förra inlägget. Men tog faktiskt tag i livet och va ute på en söndags powerwalk. Blev en runda på 6,4 km. Juste, Linnsan har skaffat sig en liten pöjk. Är så himla glad för din skull och avis ofc! HAHAHA skapligt forever alone man är.. Men killar kommer och går antar jag. Haha.

Puss&kram.

if they only knew

Jag äger bara ett ord, tråksöndag. Har inget på schemat för idag. Fortfarande trött och lack från igår. Dumma tantjävel. (förlåt gud) haha. Känner för att ta det lugnt som alla mina andra söndagar. Typical me.. Det får nog bli att gå runt i mjukisbyxorna hela dan idag.

Bjuder på dom här osminkade mupp bilderna. ^^

They don't know about us

Fredags kvällen spenderades med Linnsan och Felicia som planerat. Vi såg på x-factor och snackade osv. Vi råkade somna i soffan, och jag somnade först.. Lyckat, jag brukar ju alltid somna sist nästan. Oh.. Vid 1 ungefär drog Felicia och Linn till sig och jag drog på kulturskolans musikal 'Remember' redigt bra. Mycket dans, musik och teater. 4 av 5 toast. Efter blev det bio med Lovisa, Matti och Elin. Vi skulle sett breaking dawn part 2. Men den dumma tanten släppte inte in oss. Men killen i den andra kassan släppte in ett par som till&med är ett år yngre än mig. Taskig tant, kan ta sig i röven. Så det blev att se 'Skyfall' istället. Mycket bättre än mina förväntningar!

Nu har jag lite syskonmys med lillasyster. Vi kollar film och käkar chips.

goodbye.

Belive in youreself

Taggar inför en sleepover med dom här två mupparna. Linnsan och Felicia kommer nog vid sju tiden tror jag. Det blir att mysa framför tvn och tjocka oss lite. Najsnajs! Ska försöka med lite uppdatering senare ikväll oxå.

puss&kram.

TAKE ME HOME

Idag var en helt vanlig dag. Det har inte hänt så mycket. Bara det att i slutet av dagen gick både Elin och Matti hem. Ingen av dom mådde så bra. Hoppas dom kommer imorgon. Om ni läser det här så, hoppas ni kryar på er sötnosar!

Idag är det torsdag, lika med städag.. Varför måste man behöva göra tråkiga saker på den tråkigaste dagen på hela veckan? Usch säger jag, nu blir det iallafall att lyssna på one directions nya album take me home för att pigga upp sig och tagga inför städningen.

byebye bitches. ;)

Young, Wild & Free

Hi everybody! Helt okej dag idag, på morgonen kände sig alla lite nere och små trötta. Men sen kom eftermiddags flummet. Haha! Efter skolan drog vi till mejeriet. Vi fikade och såg på film. Någon gammal, Eragon..?

En 'sagan om ringen' copycat. Men gillar filmer med action och äventyr. Så kanske 3 av 5 toast. Efter så tränade vi själva på våra skådespelar talanger..

Efter det drog vi till donken, hehe mycket till liv. Men endån. Sen drog alla till sig. xoxo

-

AWKWARD

Måndag idag, tillbaka till plugget. Det går. After school följde jag med Linn och Felicia hem. Vi åkte runt lite och va hos både Linn och Felicias place innan vi drog på hockey träning.

Eftersom Felicia skulle kolla på någon speciell som träna var Linn och jag snälla och följde med! Senare kom matti och Elin. Fan så pinsamt det var, aldrig mer. HAHAHA!

THE KISS

Kom precis hem efter en pw på 5,4 km. Jätte skönt att röra på sig, i alla fall känslan efteråt. Förut hängde jag med Elin och Matti. Elins pappa skjutsade hem oss till Elin vid 2 ungefär tror jag sen cyklade vi mot Matti.
Vi va ute och knäppte lite bilder och slappa.

Nu taggar jag mys kväll framför tvn, både solsidan och EMA. Idag är det ju farsdag oxå så det blir väl att äta tårta. Grattis pappa!

I WOULD

Ola amigos!
Dagen har tillbringats med Nikolina, Matti och Elin. Jag mötte upp Nikolina vid donken vid kl 15.00 och så cyklade vi mot gymnasiet för basketmatch! Matti och Elin körde dö bra! Sen gick vi åt olika håll, Nikolina och jag gick mot konstgräset och slutade med att vi hamnade i ishallen. När Nikolina var tvungen att åka hem så cykla till Matti med Elin. Vilket slutade med att vi fick skjuts ut till mig för en redig sleepover! TAGGA TAGGA!

byebye.

KEEP CALM AND..

friday

Dagen har varit helt ok! Inget intressant. Just nu sitter jag hos matti med tjejerna, vi dampar runt framför x-factor like always. Haha.

Bild från fysiken, skapligt snygga!
Mohihi!!

IPhone 5

Blev ingen uppdatering igår. Sorry. Var med Sofia, vi chillade osv. Efter så drog jag och mammsen till maxi där vi hämtade min iPhone 5!! Så fixade alla inställningar igår så jag kunde använda den idag! TACK MAMMA! Haha.

Idag så hängde jag med matti hem. Skulle egentligen följa med på deras basket träning men har massa plugg att göra och känner mig allmänt trött just nu. Suger ju på basket så kommer ju springa runt som en liten idiot. Men har lovat så inom en snar framtid så hänger jag med Elin! Don't worry!

puss&kram

carry on

Första dagen i skolan idag sen lovet! Kändes faktiskt helt okej, ganska chill. Inte så många jobbiga lektioner. Vi va i aulan i en timme och lyssnade på någon tjej som pratade om tobak. Lite långtråkigt, säger bara det att jag ALDRIG kommer börja röka eller snusa. Känns helt menigslöst och äckligt? ..

Hehe, körde pingis på rasten och jag var så j*kla bra! Haha.
Efter skolan drog matti och jag till draman som vanligt. Just nu sitter jag och kollar på film med mammis och syrran. En gång i Phuket, har redan sett den en gång på bio men det är ju så grymt rolig! SEVÄRD FILM!

THIS IS WHO I AM

Williams lista

Blev en pw på 6,8 km med mammis förut, såg på solsidan och nu blir det att ta en dusch och se på sjunde avsnittet av williams lista. Sen blir det att dejta sängen.

TROUBLE MAKER

Vaknade vid 11 idag, drog på en spontan utflykt med familjen. Så kom hem för ett tag sen. Nu blir det att chilla resten av dagen. Har ingen blogglust just nu. Ska försöka blogga lite ikväll.

Pusss.

19.41

Idag har jag bara chillat, inte mycket kvar av lovet nu. Inte alls taggad inför skolan, men det går väl.. Ikväll skulle lillasyrran ha halloweenfest med sina kompisar här så fick sminka henne igen. Haha, vad vore hon utan mig. Blev ganska nöjd faktiskt. Nu blir det tacomys!

här är en bild på hur sminkningen blev, you like it? haha, skaplig självkänsla man har! ;)

höst insperation

X-FACTOR

Det blev inställt hos linnsan ikväll, komplicerat. Förstod inte själv, så vi drog till elin för x-factor mys! One direction var ju där och sjöng så Matti blev ju överlycklig och började nästan gråta. Haha, gulligt tjejen.
Haha, vi gör v-vik osäkert kan man lugnt säga!

Bjuder på dom här galna party bilderna, dom är dock inte redigerade så sorry för kvaliten..

This Is Love

Goodmornig, idag blir det halloweenfest hos linnsan. Fick lite problem med min klädsel igår, fick byta ut den lite.. Så nu taggar jag för ikväll! Haha, kommer ju lugnt se ut som en 'retard'

gammal bild på mig och tjejerna, haha minnen.

första november

Har varit med Elin och Lejla idag. Jag och Lejla mötte upp Elin och så gick vi runt på stan och letade halloween kläder tills Linns halloweenfest imorn!
Det blev inga halloween kläder men käk och prat på subway innan vi fortsatte vårt sökande. Vi cyklade nog runt halva stan innan vi hittade lite bra utklädnader på dollarstore! Vet inte riktigt vad jag ska klä ut mig till, mystisk kvinna maybe? Hittade en bra mask och så var det med de.. Nu blir det att packa väska, eftersom vi ska sova över hos linnsan oxå. Plus att städning står på schemat.

Ja har man tråkigt så har man..
Det kallas att bjuda på sig själv. ^^